Війська РФ розбомбили Ірпінську міську поліклініку та новий медичний центр – екс-мер Ірпеня Карплюк

Ірпінь

Володимир Карплюк розповів про масштаб руйнувань в Ірпені.

Знищена міська поліклініка та новий медичний центр.

Також він повідомляє, що в Ірпені та у сусідніх містах та селах – гуманітарна катастрофа. Війська РФ не дозволяють місцевим мешканцям виходити з дому.

Ірпінь Ірпінь

Іноді житлові будинки обстрілюють окупантами з різних видів зброї.

Частину медикаментів та раніше завезеної гуманітарки захопили окупанти. Меру Ірпеня окупанти загрожували вбивством і вимагали здати Ірпінь. Відсутній мобільний зв’язок, світло, водопостачання. По всьому Пріірпеню – трупи у підвалах та на вулицях, окупанти не дозволяють забирати тіла навіть «Червоному хресту», обстрілюють авто гуманітарної допомоги.

Ірпінь Ірпінь

Окупанти формують лінію для подальшої атаки на столицю за кордоном Гостомель-Буча-Ірпінь-Гореничі. Місцеве населення морять голодом і холодом у підвалах, тримаючи їх як заручників.

Next Post

Зняв бронежилет та захищав ним дітей: подробиці смерті Павла Лі, який трагічно загинув в Ірпені

Вт Бер 8 , 2022
Актор помер від обстрілів російських окупантів. Відомий український актор Паша Лі трагічно загинув в Ірпені 6 березня. Співачка Камалія розповіла, що її модератор Дмитро був поруч з Павлом, коли той отримав смертельні поранення. Чоловіки служили в одному батальйоні. “Мій модератор Діма отримав тяжке поранення в живіт, спину та ноги. Разом з Пашою […]
Паша Лі

Можливо ви пропустили?