Зняв бронежилет та захищав ним дітей: подробиці смерті Павла Лі, який трагічно загинув в Ірпені

Паша Лі

Актор помер від обстрілів російських окупантів.

Відомий український актор Паша Лі трагічно загинув в Ірпені 6 березня.

Співачка Камалія розповіла, що її модератор Дмитро був поруч з Павлом, коли той отримав смертельні поранення. Чоловіки служили в одному батальйоні.

“Мій модератор Діма отримав тяжке поранення в живіт, спину та ноги. Разом з Пашою Лі він служив в одному батальйоні. Обидва були тяжко поранені, коли евакуювали в Ірпені людей та дітей з будинку, коли той палав”, – написала артистка.

Як написала Камалія, Паша та Дмитро зняли свої бронежилети, аби захистити ними дітей від обстрілів. Усіх дітей вдалося врятувати. Паша, на жаль, загинув, а Дмитро ж наразі перебуває в госпіталі.

Нагадаємо, Паша Лі – відомий український актор. Він знімався у таких стрічках, як “Штольня”, “Тіні незабутих предків”, “Зустріч однокласників” та інших. Також Паша був актором дубляжу.

Next Post

Російські лідери та олігархи, морський сектор та білоруські банки: у ЄС погодили новий пакет санкцій

Ср Бер 9 , 2022
Постпреди країн ЄС погодили нові санкції проти російських лідерів та олігархів, повідомляє французьке головування у Раді ЄС “COREPER II схвалив нові санкції проти російських лідерів та олігархів та членів їхніх сімей, причетних до російської агресії проти України. COREPER II також затвердив санкції, щоб доповнити та узгодити наші заходи з уже […]
ЄС Санкції

Можливо ви пропустили?