“Путін – ти х***ло” – український журналіст підхопив флешмоб свого грузинського колеги

12 липня український телеведучий Артем Овдієнко (24 канал)  опублікував у Facebook звернення до президента РФ Володимира Путіна за мотивами заяви грузинського ведучого телеканала «Руставі 2» Георгія Габунії.

Колеги з «Руставі 2» не дадуть збрехати. Путін, ти х…йло. І що раніше ми тебе побачимо у труні в білих капцях, то більше сапераві та цинандалі ми разом вип’ємо в цей радісний день. Але доки твій ботокс ще остаточно не проїв твій мозок, поясни мені, чого ти до нас лізеш? Чого тобі не сидиться рівно на твоїй миршавій дупі, що ти все до нас лізеш і лізеш? – заявив він.

Телеведучий зазначив, що у президента РФ проблем «по самі вуха» і у власній країні.

Як не повінь, яку в тебе твої МНСники проспали, то старий радянський підводний човен у тебе тоне, який ти перефарбував і з невинним поглядом називаєш сучасною грізною зброєю. Як не черговий літак, зібраний із лайна й палиць, у тебе розбивається, то черговий тисячакілометровий нафтопровід засмічують. Тому що ти за 20 років свого правління вже просрав усі полімери. Це не ми з грузинами маємо нагадувати, що ти х…йло, це твої росіяни мають тобі таке говорити, і вже скажуть дуже скоро, – підкреслив він.

Овдієнко додав, що доки росіяни мовчать, Путін лізе в Україну зі своєю «братньою бл…дською любов’ю», тому українцям треба порадитися зі своїми братами-грузинами, як захищатися від «сраного русского мира».

Він оголосив, що «24 канал» проведе телеміст Київ – Тбілісі з «Руставі 2» сьогодні, 12 липня, о 19:00 за київським часом.

Дивитися можна і росіянам, але для цього вам потрібно взяти у РПЦ довідку про надійність духовних скріп. Завірте на роботі, у вашого парторга з «Единой России» і покажіть потім у ФСБ, щоб вони вам талон на двогодинний Інтернет видали, – підсумував він.

UPD: Друзья! С превеликим сожалением вінужден сообщить, что анонсированній мною на єту пятницу телемост Украина-Грузия не состоится. Он ни в коем разе не отменен, а лишь отсрочен. Тут нет никаких политических причин, скоре они технического характера. Надеюсь, их утрясут в ближайшее время. Я приношу извинения всем тем, кто ожидал телемост уже в єту пятницу! Надеюсь єтот фальш-старт не скажется на интересе зрителей к теме, ведь она несомненно очень важна для наших стран… P.S. у меня принципиально нет русской раскладки ни на одном моей девайсе – ни на рабочем, ни на личном, поєтому пишу в такой вот литерации18+: як вибити в керівництва відпустку за власний рахунокНеофіційна версія анонсу телемосту "А вот нам таки действительно нада пагаварить" між українським 24-м каналом (Київ) та грузинським Руставі-2 (Тбілісі)

Posted by Овдієнко Артем on Reede, 12. juuli 2019

Next Post

У "112 канал" поцілили з гранатомета

Сб Лип 13 , 2019
У ніч на 13 липня, близько 03:00, в Києві двоє осіб обстріляли із гранатомета будівлю, в якій знаходиться “112 канал”. Стрільці зникли з місця події. Поліція оголосила оперативний план “Сирена” і розшукує винуватців, передає “Інформатор”. Інцидент стався за адресою вулиця Зоологічна, 6. За попередньою інформацією, вночі двоє людей під’їхали на автомобілі до телеканалу […]

Можливо ви пропустили?