В Києві 8 пляжів отримали відзнаку “Блакитний прапор”

У цьому році 8 пляжів Києва та області стали учасниками міжнародної програми “Блакитний прапор”, отримавши екологічний сертифікат відповідності критеріям якості.

Про це свідчить карта на офіційному сайті Blue Flag.

Серед місць, які отримали нагороду пляжі: “Венеція”, “Молодіжний”, “Дитячий”, Olmeca Beach, “Галера” в Галерній затоці, “Золотий” у “Гідропарку”, “Веселка” на Нікольський слобідці і “Пуща-Водиця”.

Крім того, “Блакитний прапор” отримав готельний комплекс Good Zone біля Дніпра

Довідка. “Блакитний прапор” – це міжнародна нагорода, яка щорічно вручається з 1987 року пляжам і причалів, вода в яких відповідає високим стандартам якості і придатна для безпечного купання.

Відповідність критеріям “Блакитного прапора” вимагає дотримання суворих стандартів якості води, безпеки та екологічного просвітництва.

Next Post

Активісти влаштували акцію з димовими шашками біля оборонного заводу у Києві

Ср Чер 12 , 2019
Сьогодні, 12 червня, під будівлею заводу “Радар” ветерани АТО та громадські активісти провели акцію протесту. Активісти вимагають покарати корумповане керівництво оборонного заводу, який входить до концерну “Укроборонпрому”, звільнити їх та притягнути до відповідальності. “Вороніна у відставку! Досить розкрадань на оборонці! Завод “Радар” – не кормушка для керівництва!”, – скандували протестувальники. […]

Можливо ви пропустили?