Одному з організаторів акції на підтримку Стерненка під ОП оголосили підозру

Філімонов
Фото: Фейсбук Сергія Філімонова
Одному з організаторів акції підтримку Сергія Стерненка, яка відбулась 20 березня під Офісом президента, та лідеру руху «Гонор» Сергію Філімонову оголосили про підозру у хуліганстві.

Про це повідомив сам Філімонов та пресслужба Нацполіції.

Філімонов зазначив, що підозру йому оголосили не дочекавшись адвоката. Йому інкримінують ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу — хуліганство, вчинене з застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень.

Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

У поліції також зазначили, що продовжують «збір доказів протиправної поведінки інших активних учасників для притягнення їх до відповідальності». Оголосили підозру Філімонову після того, як заступник Авакова Антон Геращенко анонсував нові підозри учасникам акції.

Next Post

Каталася на гойдалках: дівчинці відірвало палець в столичному парку

Ср Бер 24 , 2021
Дівчинці відірвало палець, вона каталася на гойдалках. Інцидент стався в парку Партизанської слави в Києві. Дівчинка близько восьми років грала в парку Партизанської слави. Залізні гойдалки так затиснули їй пальці, що роздроблена фаланга ледь трималася. Свідки розповідають, що все відбулося дуже швидко. Мами на майданчику намагалися зупинити кров. Зараз доля […]
гойдалка

Можливо ви пропустили?