На вулиці Кам’янській у Дарницькому районі буде створено новий дитячий садок

садочок

 17 лютого, на пленарному засіданні Київської міської ради депутати вирішили створити новий дитячий садок №331 на вулиці Кам’янській, 110, у Дарницькому районі столиці. Таке рішення підтримали 98 депутатів.

Про це стало відомо із повідомлення прес-служби Київської міської ради.

За словами заступника голови КМДА, депутата Київської міської ради Валентина Мондрієвського, міська влада продовжує забезпечувати додаткові місця для дітей дошкільного віку.

“Необхідно створити сучасну комунальну дошкільну установу та забезпечити комфортні умови для дошкільнят. У приміщенні закладу заплановано провести капітальний ремонт, дитячий садок буде розрахований на 110 місць. Ми працюємо над покращенням рівня надання освітніх послуг у столиці. Кожна дитина має здобувати дошкільну освіту та спілкуватися з однолітками поблизу місця проживання”, – заявив Валентин Мондрієвський

Він також розповів, що садочок буде розміщений у будівлі, яка прийнята з державної у комунальну власність територіальної громади Києва та передано до сфери управління Дарницької райдержадміністрації (РДА).

Next Post

Автомобили из Поднебесной уверенно завоевываеют украинский рынок

Нд Лют 20 , 2022
Автомобили из Поднебесной уверенно завоевываеют украинский рынок. Это не удивительно. Ведь они стоят дешевле, чем машины такого же уровня из Японии и Кореи, но при этом не уступают им в характеристиках. В соотношении цена-качества китайские авто побеждают у своих конкурентов из других стран. Где лучше всего покупать китайский автомобиль? В […]
Chery

Можливо ви пропустили?