Як виглядав Київ в 19 столітті. Історичні листівки

Завдяки архівним світлинам та старовинним листівкам можна не лише відчути атмосферу Києва на початку 20 століття, а й побачити яким був Київ у 19 столітті.

Старовинні фотокартки опублікували на Facebook-сторінці “Спрага: в Києві цікаво”.

“Вулиці Києва на старовинних листівках кінця ХІХ — початку ХХ століть”, – йдеться у повідомленні.

На картинках можна побачити старовинний Хрещатик – на ньому зовсім немає автомобілів, а їхню роль виконують вози з конями. Проте, уже почали з’являтися перші трамваї.

Одна зі світлин підтверджує, що ця вулиця завжди була наповненою людьми – можна побачити черги до магазинів, або людей, що просто прогулюються.

На будинках починаються з’являтися перші рекламні банери із надписами “Бани”, “Курсы”, “Реклама Крещатик” та інші.

Коментатори під дописом закликають інших берегти історичний Київ, адже щороку історичних пам’яток стає все менше й менше.

Київ у 19 столітті Київ у 19 столітті Київ у 19 столітті Київ у 19 столітті Київ у 19 столітті Київ у 19 столітті Київ у 19 столітті Київ у 19 столітті Київ у 19 столітті Київ у 19 столітті Київ у 19 столітті

Next Post

Декоративна гіпсова плитка «під цеглу» – трендове оздоблення для стін

Чт Тра 30 , 2024
Гіпсова плитка «під цеглу» – універсальний, естетичний та зносостійкий матеріал. Він реалістично імітує поверхню цегляної стіни та стане ідеальним вибором для різноманітних дизайнерських проектів. Інтернет-магазин гіпсової плитки Brick Wall пропонує широкий вибір декоративної цегли за доступними цінами. У нас є безліч вигідних пропозицій. Властивості матеріалу Основні характеристики матеріалу: Легкість. Гіпсова плитка дуже […]
Декоративна гіпсова плитка

Можливо ви пропустили?