Вночі у Києві спалахнула пожежа на річковому вокзалі

У Києві на Поштовій площі спалахнула масштабна пожежа. На причалі річкового вокзалу горіли дві одноповерхові будівлі.

Про це повідомляє “Інформатор”.

Пожежа почалася в ніч на 26 вересня. Виклик надійшов близько 4:50 ранку.

“Коли прибули рятувальники, то вогнем було охоплено одну будівля і полум’я вже поширилося на сусідню. Пожежі був привласнений ранг підвищеної складності. Загальна площа займання склала близько 300 квадратних метрів”, – йдеться в повідомленні.

Через підвищену складность прибули додаткові сили ДСНС.

Повідомляється, що рятувальники не могли повноцінно приступити до ліквідації загоряння, так як будівля була під напругою. Викликали електриків, але вони їхали досить довго. У 06:04 пожежу локалізували, а о 06:20 повністю ліквідували.

Дим поширився на всю Контрактову площу і старий Поділ. Але, на щастя, обійшлося без постраждалих. На час роботи екстрених служб, рух по набережному шосе було частково обмежено. На місці працювали дев’ять одиниць техніки і близько 35 чоловік особового складу рятувальників. Також чергували медики і патрульні. Причину загоряння буде встановлювати слідство.

https://youtu.be/oI7Lw6aga1M

 

1 thought on “Вночі у Києві спалахнула пожежа на річковому вокзалі

  1. Дело конечно личное, но оценить и взвесить надо все плюсы и минусы. Тем более если вам не горит не стоит торопить с выбором того что может не подойти именно для вас.

Comments are closed.

Next Post

Історія про незламну Садибу Мурашко

Чт Вер 26 , 2019
Історії деяких будинків у Києві схожі на драматичний, гостросюжетний трилер. У них є місце і щасливим подіям, і трагічним, і героїзму, і злочинам. Такою є історія Садиби Мурашко, що знаходиться на вулиці Мала Житомирська, 14-а, б. У XIX столітті ця ділянка землі належала подружжю Бровінських. У 1858 році був збудований […]
Садиба Мурашко

Можливо ви пропустили?