У Києві через карантин закриють кладовища

Київ вже тривалий час перебуває на карантині через пандемію коронавірусу. У зв’язку з карантином у місті закрили усі заклади, крім заправок, аптек і продуктових магазинів. Карантинні заходи торкнулися закриття метро, і деяких обмежень у наземному транспорті.

З 6 квітня Кабмін посилив карантинні заходи, тепер не можна з’являтися без маски в громадських місцях, також не можна гуляти в парках і прирічкових зонах. Незважаючи на всі ці заборони, в Києві знову вирішили посилити карантин.

Так, стало відомо, що з 16 по 20 квітня посилюється контроль на КПП. Вводиться обов’язкова термометрія всім пасажирам, які в’їжджають в Київ. Нововведення стосуватимуться усіх транспортних засобів, в яких перебуває від трьох осіб, включаючи водія.

Крім цього, в ці вихідні всі кладовища столиці будуть закриті. Поминальні дні переносяться на 6 червня.

 

Next Post

Рятувальники ліквідували пожежу в трансформаторній підстанції

Вт Кві 14 , 2020
14 квітня об 11:08 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про те, що на вул. Ревуцького, 40, що в Дарницькому районі столиці, виникла пожежа. На місце події негайно прибули бійці 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Як виявилось, сталося загоряння у трансформаторній підстанції. Оскільки підстанція знаходилася […]
ДСНС

Можливо ви пропустили?