У Будинку Профспілок планують відкрити покерний клуб

будинок профспілок

У Будинку профспілок на Майдані, який був штабом Революції Гідності і де під час пожежі загинули двоє людей, планують відкрити покерний клуб на 1 тисячу квадратних метрів. 

Про це йдеться у новому блозі видання «Таємниці Слідства».

Журналісти розповідають, що підвальне приміщення площею близько 1 тисячі квадратів Федерація профспілок віддала в оренду понад півтора роки тому. Судячи із держреєстру нерухомості, ці площі планують використовувати для роботи клубу спортивного покеру. Договір оренди розрахований на 10 років.

Пару років тому покер в Україні визнали видом спорту. Мовляв, це не азартна, а «інтелектуальна спортивна гра». Контроль над цим видом спорту довірили Всеукраїнській федерації спортивного покеру.

Як пояснила «Слідству.Інфо» експертка Агія Загребельська, ключова різниця між спортивним і азартним покером полягає в тому, що у спорті не грають на гроші.

«Основна відмінність, яка може дозволити нам з вами відрізнити саме спортивний покер від покеру як азартної гри – це те, що в спортивному покері немає кешевих ставок. Там людина сплачує лише за участь в турнірі. І вже в подальшому вона в цьому турнірі, або виграє, або програє. І змагається за місце в турнірній таблиці. І посідаючи перші місця, вона може отримати відповідний грошовий приз. В звичайному покері як азартній грі людина ризикує не тільки тим внеском, який вона зробила за участь у грі, але й може ризикувати взагалі всіма своїми грошима», — зауважує Загребельська.

Водночас журналістам вдалося потрапити у майбутній покерний клуб у Будинку профспілок і з’ясувати, що там, зокрема, планують грати на гроші. Про це повідомив чоловік, який представився завідувачем клубу. Він показав журналістам VIP-кімнати, у яких, за його словами, можна буде грати на «кеш», тобто на гроші. Також на території клубу буде ресторан і місце для куріння кальяну. Відвідувачів VIP-кімнат будуть обслуговувати «свої» офіціанти.

У коментарі «Слідству.Інфо» президент федерації спортивного покеру заперечує, що в новому клубі гратимуть на гроші.

«Це нонсенс. Там на гроші грати не будуть. Там виключно турніри будуть проводити» — запевняє Єфіменко.

Раніше ми повідомляли, що в аеропорту “Бориспіль” почали робити експрес-тести на коронавірус.

Next Post

Тіло зниклого контрактника з Вінниччини знайшли в Києві в річці

Пт Січ 29 , 2021
У Києві в річці Либідь знайшли тіло зниклого військовослужбовця з Вінниччини Андрія Кравця. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва. 25-річний контрактник із Хмільника мав вирушити в зону ООС. Коли він перестав виходити на зв’язок, його мати звернулася в поліцію. Після тривалого розшуку поліція виявила тіло чоловіка. Відкрито кримінальне провадження про […]
поліція

Можливо ви пропустили?