У Києві відкрили інтерактивну виставку «Ukraine WOW» (ФОТО)

Вчора, 13 листопада, на Центральному залізничному вокзалі столиці відкрилася інтерактивна виставка «Ukraine WOW».

Для відвідувачів виставка буде відкрита з 14 листопада по 29 грудня (час роботи – з 11:00 до 20:00) на виставковому просторі «Будівля багажного відділення з рампою», який знаходиться біля 14-ї колії та платформи «Київ-Бориспіль Експрес».

Проектом «Ukraine WOW» «Укрзалізниця» відкриває новий виставковий простір, приміщення колишнього багажного відділення, яке не експлуатувалося з 2000-х років. Тепер це новий майданчик площею понад 3000 кв. м для виставок, конференцій, показів мод. І все це – прямо в серці української столиці.

Виставка «Ukraine WOW» покликана розповісти про все найкраще, що є в Україні, та надихнути українців більше подорожувати. «Ukraine Wow» – це спроба наново відкрити свою країну, ще раз переконатися в тому, яка вона прекрасна.

«Пролетіти над Батьківщиною-матір’ю, подивитися в телескоп Миколаївської астрономічної обсерваторії, побачити оригінали робіт Малевича та Архипенка, дізнатися, як народжується бурштин і як виглядали перші срібні гривні Київської Русі, та багато іншого. Тут кожен охочий мандруватиме Україною, не виходячи з Центрального залізничного вокзалу», – анонсують автори проекту.

Над створенням «Ukraine WOW» працювала агенція Gres Todorchuk. Кураторами проекту стали Ксенія Малих та Євгеній Стасіневич. Дизайн «Ukraine WOW» розробила агенція Banda, автори бренду України – «Ukraine NOW». Мультимедійні інсталяції підготувала команда Photinus. Серед численних партнерів «Ukraine WOW»: Ukrainer, Depositphotos, «Книга-мандрівка. Україна», Expolight, музеї та приватні інституції.

Участь у презентації проекту взяв голова правління «Укрзалізниці» Євген Кравцов.

Вартість квитків 50 гривень. Для дітей до 12 років, пенсіонерів, учасників бойових дій – безкоштовно за наявності посвідчення.

Усі кошти від продажу квитків будут спрямовані на соціальні проекти Укрзалізниці.

Фото – Роман Пєтушков

Next Post

Сложно ли приобрести недвижимость в Испании?

Чт Лис 14 , 2019
Испания – одна из самых теплых стран в Южной Европе. И, она создана для отдыха. Ведь там, в среднем, 270 солнечных дней в году, теплый, комфортный климат, длинное побережье, невероятной красоты пейзажи. В Испанию можно приезжать много раз и постоянно открывать для себя что то новое. И если эта страна […]
Недвижимость в Испании

Можливо ви пропустили?