Наступ ЗСУ: військовий експерт пояснив, чому росіяни не зможуть відвоювати все назад

Окупанти не підуть у наступ на звільнені ЗСУ території, оскільки у них банально не вистачає ресурсів.

ЗСУ

Таку думку в ефірі Апостроф TV висловив експерт Defense Express Іван Киричевський.

“В чому за феномен результативності наступу ЗСУ в Харківській області? Вперше за весь час війни у росіян стався обвал командної вертикалі. Коли ми пригадаємо наступ на Київ, Суми, Чернігів. Вони спочатку зрозуміли, що не можуть досягти цілі – взяти Суми чи Чернігів, в них відбувся моральний розлад, і на цьому тлі вони виявились готовими до акту доброї волі – тікати геть і отримувати на горіхи від ЗСУ“, – сказав експерт.

Також Киричевський зазначив, що командна вертикаль окупантів обвалилася. Про це говорить той факт, що під час втечі вони вперше кидали командно-штабні машини, тобто машини для керування військами.

“Здавалося, їх можна було б використати для втечі, але вони їх панічно кидали і ЗСУ брали їх як трофеї. Без командної офіцерської вертикалі росіяни не здатні провести перегрупування своїх військ та відвоювати все назад”, – завершив він.

Next Post

Как спрогнозировать исход матча?

Чт Вер 15 , 2022
Спортивные игры объединяют миллионы людей во всем мире. Адреналин, волнение, радость, кураж – все это чувствуют как игроки, так и зрители. Важные спортивные события собирают на стадионах и перед экранами телевизоров больше людей, нежели самый красочный американский блокбастер.  Как же сделать просмотр еще более увлекательным? Можно проверить своё везение и […]
Саудовская Аравия-Мексика

Можливо ви пропустили?