Декоративна гіпсова плитка «під цеглу» – трендове оздоблення для стін

Гіпсова плитка «під цеглу» – універсальний, естетичний та зносостійкий матеріал. Він реалістично імітує поверхню цегляної стіни та стане ідеальним вибором для різноманітних дизайнерських проектів. Інтернет-магазин гіпсової плитки Brick Wall пропонує широкий вибір декоративної цегли за доступними цінами. У нас є безліч вигідних пропозицій.

Декоративна гіпсова плитка

Властивості матеріалу

Основні характеристики матеріалу:

  • Легкість. Гіпсова плитка дуже легка, тому монтується на будь-які основи.
  • Звукоізоляція. Матеріал забезпечує акустичний комфорт.
  • Вогнестійкість. Гіпс не підтримує горіння.
  • Вигляд. Широка колірна гама та різна фактура поверхні.

Попри чудові експлуатаційні властивості декор має доступну ціну. Величезний вибір фактури та кольору робить його цікавим для професійних дизайнерів і людей, які цінують комфорт.

Варіанти застосування

Гіпсова цегла використовується в оформленні інтер’єрів різних приміщень, серед яких:

  • Вітальні та спальні. Цегляна кладка створює затишок, теплу атмосферу.
  • Кухні. Вироби монтують на одній або кількох стінах, використовують для зонування приміщення, наприклад, декорують обідню зону.
  • Офіси, комерційні приміщення. Гіпсова плитка, що імітує цеглу стильно виглядає в сучасному просторі.

Гіпсовий цегляний декор добре комбінується з іншим оздобленням, наприклад, декоративною штукатуркою, дерев’яними балками, металевими конструкціями. Часто гіпсову плитку застосовують для оздоблення окремих елементів – дверних прорізів, арок, камінів, колон тощо.

Таємниця універсальності

Складно знайти стиль інтер’єру, у якому не знайдеться місця естетичній цегляній кладці. Найкраще плитка з гіпсу виглядає у таких стилях, як:

  • Лофт. Індустріальний дизайн передбачає використання грубих матеріалів та відкритих конструкцій. Цегляні стіни виграшно поєднуються з бетонними основами, металевими інженерними системами.
  • Скандинавський. Добре підходить біла гіпсова плитка, яка створює світлий простір. Затишку додають дерев’яні меблі.
  • Кантрі. Рекомендуємо вибрати гіпсову цеглу «Австрія» червоного кольору. Вона створить відчуття затишку та створить ефект сільського шарму, притаманного стилю Кантрі.
  • Класика. У класичних інтер’єрах цегляна кладка використовується для оздоблення окремих ділянок стін, камінної зони. Це додає дизайну історичної глибини та елегантності.

Гіпсову декоративну цеглу легко монтувати, вона не потребує особливого догляду і зберігає красивий зовнішній вигляд десятки років. Тому це вигідне капіталовкладення в інтер’єр. Якщо маєте сумніви, що впораєтесь з монтажем зверніться до нас. Хочете бути впевненими в відмінному результаті? Спеціалісти інтернет-магазину Brick Wall проконсультують або виконають монтаж гіпсової плитки недорого та якісно.

Next Post

Секрети краси

Пт Тра 31 , 2024
Важко уявити сучасну жінку без косметики. Косметичні засоби допомагають підкреслити природну красу, приховати недоліки, служать засобом для самовираження. Багато відомих персон у всі часи наголошували на важливості косметики для жінок в житті. Отже, знаменита Дженніфер Лопес стверджувала: «Я бачу красу у рожевій помаді. Я бачу, що щастя може виходити з […]
Косметика

Можливо ви пропустили?