Під АП активісти та учасники війни встановили намети через незабезпечення субвенцій на житло для ветеранів АТО (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні, 4 листопада, у Києві під Адміністрацією президента активісти та ветерани війни встановили намети через невиконання постанови про забезпечення субвенцій на придбання житла для переселенців, учасників АТО.

Про це повідомляє кореспондент Інформатора з місця подій.

“Насправді акція не сьогодні, а вона триває вже більше тижня, другий тиждень. Але це повторна акція. Перша була в вересні ще, попереджувальна. Ми хотіли зустрітися з президентом щодо виконання постанови 280 у повному об’ємі – це забезпечення субвенцій на придбання житла для переселенців, учасників АТО. Тих, хто пішов воювати і лишив своє майно на окупованій території”, – говорить учасник акції.

“Президент обіцяв нам протягом місяця вирішити питання і запропонувати якість варіанти розв’язання проблеми, але місяць пройшов, ми почекали ще місяць і от проводимо акцію, щоб почути, що було зроблено і на що нам сподіватися”, – додає він.

“До нас с адміністрації ніхто не виходив. Ми плануємо залишатися, поки не буде якоїсь реакції. Зараз ми хочемо не просто виконання постанови, а й хочемо розуміти, чи існує якась комплексна програма по вирішенню проблеми, оскільки житло це не єдина проблема. Є проблема соціальної адаптації, проблема роботи, питання досить глобальні. Житло це першочергове, ну і хотілося б розуміти, чи влада дбає про тих людей, які лишили все і пішли воювати за цю країну”, – резюмує активіст.

https://www.facebook.com/informator.ukraine/videos/921980798185693/

Нагадаємо, у Києві до адміністрації президента підігнали більше десяти вантажівок з нацгвардією через сплановану акцію “Рік без Каті”.

Фото, Відео – Роман Пєтушков

Next Post

Під Офісом президента розпочалася акція пам'яті “Рік без Каті” (ФОТО)

Пн Лис 4 , 2019
Сьогодні, 4 листопада 2019 року, під будівлею Офісу президента у Києві розпочалася всеукраїнська акція “Рік без Каті”. Під Офісом президента України розпочалася акція пам’яті “Рік без Каті”. Бильзко 500 людей зібралися згадати активістку, – повідомляє кореспондент ІНФОРМАТОРа з місця подій. 4 листопада – день смерті активістки та правозахисниці Каті Гандзюк. […]
Рік без Каті

Можливо ви пропустили?