“Ці гроші виділять на премії військовим”: Зеленський скасував проведення параду на День Незалежності

Президент України Володимир Зеленський прийняв рішення про скасування військового параду на День Незалежності, а гроші, що зазвичай йдуть на його організацію, він запропонував передати на премії військовослужбовцям.

Відповідну заяву Зеленський зробив у відеозверненні на сторінці у Facebook.

За його словами, буде «новий формат», а гроші, які мали витратити на парад — передадуть військовим. Ідеться про 300 млн гривень.

 

https://www.facebook.com/zelenskiy95/videos/2286035498313480/

«Хочу поділитися з вами нашою новою ідеєю. Зазвичай, на День Незалежності у нас проходить військовий парад. Помпезний і недешевий. Мені здається, що цього року краще ці гроші виділити нашим героям, нашим військовим. І ми прийняли рішення виділити 300 млн гривень на премії. Це солдати строкової служби, це сержанти, офіцери, всі. І обов’язково військові, які виконують завдання в зоні проведення операції Об’єднаних сил», — сказав президент у відеозверненні.

Водночас Зеленський запевнив, що святкування Дня Незалежності відбудеться.

«Але буде новий формат», — додав він.

Next Post

На вулицях Києва з’являться 600 нових камер відеоспостереження

Ср Лип 10 , 2019
У 2019 році система відеоспостереження Києва поповниться щонайменше 600 новими камерами. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Дмитро Давтян, — передає прес-служба КМДА. За його словами, зараз система відеоспостереження Києва налічує близько 7 тисяч камер «із сучасним функціоналом». Більшість нових камер встановлять у місцях масового перебування людей, […]
Камера наблюдения Киев

Можливо ви пропустили?