У Києві в гуртожитку прогримів вибух, є жертви (ФОТО)

В результаті вибуху, що прогримів 16 листопада в гуртожитку на вулиці Карла Маркса в Деснянському районі Києва, загинули дві людини.

Про це повідомляє в Facebook відділ комунікації столичної поліції.

Відомості про подію надійшли правоохоронцям близько 21:00. На вулицю Карла Маркса відразу виїхали фахівці вибухотехнічної служби, керівництво поліції Києва і слідчо-оперативні групи

.

Правоохоронці встановили, що внаслідок вибуху смертельні поранення отримали двоє чоловіків.

Причиною загибелі людей став вибух гранати. За словами начальника столичної поліції генерала Андрія Крищенка, боєприпас вибухнув в кімнаті гуртожитку.

Також Крищенко розповів про загиблих під час вибуху чоловіків.

“Особи загиблих встановлено. Вони працювали в Києві: один охоронцем, а інший – на будівництві. За даним фактом буде відкрито кримінальне провадження за ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України”, – додав він.

 

Next Post

У 2020 році десять станцій київського метро хочуть підключити до 4G

Нд Лис 17 , 2019
Запуск 4G в київському метрополітені буде відбуватися поетапно, на початку 2020 року до інтернету підключать 10 станцій. Про це написав у Facebook радник міського голови Києва Максим Бахматов. Разом з “Київським метрополітеном” впровадженням 4G займатися оператори Kyivstar, Lifecell, Vodafone Ukraine і китайська компанія Huawei. Так, в 1 кварталі 2020 року […]
метро святошино

Можливо ви пропустили?