O.Torvald зіграють безпечний онлайн-концерт під час карантину

Під час карантину в Україні через коронавірус популярний гурт O.Torvald дасть безкоштовний онлайн-концерт для усіх бажаючих. Дивіться на нашому сайті.

Колектив, який відмінив всі виступи у березні, дасть повноцінний концерт зі студії у п’ятницю, 20 березня. “Ми вирішили влаштувати абсолютно безпечний онлайн-концерт для всіх наших людей зі всього світу.

Справжня вечірка. Голосно, драйвово, в повний звук. В перервах між треками спілкуємось і п‘єм! Готуйте потужні аудіо системи, проплатіть Інтернет і запасіться алкоголем! Ми не користуємось громадським транспортом дорогою на студію. На студії будуть лише учасники групи. Всі заходи безпеки будуть дотримані”, – кажуть учасники O.Torvald.

Гурт заграє нові пісні з альбому “Diller Kaifu”, а також згадає минулі альбоми. У перервах між виступом у глядачів буде можливість поставити запитання учасникам гурту та виграти офіційний мерч. “Нам всім потрібно зрозуміти одне: саме від кожного з нас залежить боротьба з розповсюдженням вірусу. Терпіти, економити і лишатися вдома – наша зброя проти нього. Але також для кожного важлива підтримка і самореалізація в такий час. Ми спробуємо заграти концерт для всіх наших людей з домашньої студії. Поговорити, випити. Потусуватися онлайн. Приєднуйтесь”, – закликав фронтмен гурту Женя Галич.

https://www.youtube.com/watch?v=8gP8E94HZRI&feature=emb_title

 

Next Post

У ПЦУ почали робити антисептики і роздавати людям

Пт Бер 20 , 2020
Священнослужителі Православної церкви України почали виготовляти антисептики для рук за рецептом ВООЗ і роздавати їх людям похилого віку. 18 березня у Києві віддали перші 150 антисептиків для найвразливіших категорій населення: людей літнього віку, тих, хто опинився у скрутній ситуації або не має наразі житла. Станом на сьогодні майже дві тисячі […]
коронавірус

Можливо ви пропустили?