Кличко вимагає від Кабміну запровадити загальнонаціональний локдаун

Локдаун

Мер Києва Віталій Кличко звернувся до Кабінету міністрів із закликом запровадити загальнонаціональний локдаун в Україні.

В ході онлайн-брифінгу він сказав, що Україна сьогодні – в трійці європейських країн за кількістю хворих за добу і кількістю смертей від COVID-19.

«Тільки з початку цього місяця, з 1 квітня, в країні померли 3556 людей. У Києві померли — 392 хворих. Це за 9 днів! Така страшна динаміка розповзання вірусу… Скільки ще людей повинні захворіти, скільки померти, щоб уряд, центральна влада зрозуміли, що потрібні негайні заходи на державному рівні? Інакше, ще й в умовах відсутності масового вакцинування, країну чекає катастрофа», — зазначив Кличко.

Next Post

Сьогодні у Києві почнуть відключати опалення

Сб Кві 10 , 2021
 Києві сьогодні мають розпочати відключення будинків від тепла. Старт завершенню опалювального сезону мали дати ще 5 квітня, але відтермінували його через похолодання. “У зв’язку з тим, що в столиці в наступні дні зберігається прохолодна погода, місто змушене трохи перенести завершення опалювального сезону. На кілька днів… Відключення тепла в Києві розпочнуть […]
Опалення

Можливо ви пропустили?