Чоловікові, який намагався згвалтувати 19-річну киянку, оголосили підозру

Киянину, який намагався згвалтувати 19-річну дівчину і порізав її ножем, повідомили про підозру. Як повідомляє прес-служба столичного главку Національної поліції, найближчим часом йому оберуть запобіжний захід.

Нагадаємо, що інцидент стався 7 січня на проспекті Лобановського. Тоді чоловік підбіг до дівчини, вдарив по голові і почав душити, після чого намагався згвалтувати, завдаючи ударів ножем. Зловмисника затримали 11 січня. Ним виявився 29-річний раніше не судимий киянин.

“Під час невідкладного обшуку за місцем проживання затриманого поліцейські вилучили ніж, рюкзак і куртку зі слідами, схожими на кров. У даний час зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15 п. 10 ч. 2 ст. 115 (Закінчений замах на умисне вбивство, поєднане із зґвалтуванням або сексуальним насильством) Кримінального кодексу України “, – йдеться в повідомленні.

Молодій людині загрожує від 15 років позбавлення волі до довічного.

Джерело

Next Post

Під Києвом п'яний рибалка на човні забрів в заборонену зону ГЕС

Пн Січ 13 , 2020
У Вишгороді на території ГЕС рибоохоронний патруль помітив моторний човен, що проникнув в заборонену зону станції. У ньомусидів чоловік, стан якого викликав у інспекторів підозру. На місце викликали водну поліцію з драгером. Прилад підтвердив підозри правоохоронців: у рибалки виявили 1,19 проміле алкоголю в крові. Крім того, у чоловіка не було […]

Можливо ви пропустили?