Юнак, який вчинив спробу самогубства, помер у лікарні

суїцид

Вчора, 17 травня, в Києві 15-річний хлопець вирішив покінчити життя самогубством і стрибнув з моста. Юнака у важкому стані доставили у лікарню, де він згодом помер. 

Про це повідомляє поліція Київської області на своїй сторінці в Facebook.

Правоохоронці з’ясували, що неповнолітній проживав в селі Липовий Скиток Київської області. Вранці він написав записку, що збирається вчинити суїцид.

Після цього на його пошуки були орієнтовані оперативники, спецназівці, ювенальні поліцейські області, працівники Фастівського районного управління поліції, а також підключена аеророзвідка.

Підлітка звали Денис Родіков. Він син Володимира і Діани Родікових, які в березні померли від COVID-19. Крім Дениса, без батьків в сім’ї залишилося ще 12 дітей.

Нагадаємо, 21 березня від коронавірусу помер глава сімейства Володимир Родіков, а 29 березня померла його дружина Діана. Після цього старша дочка Олександра, якій 21 рік, заявила, що готова взяти опіку над дітьми.

 

Next Post

У Києві знайшли тіло чоловіка з 18 ножовими пораненнями, нападнику загрожує до 15 років

Ср Тра 19 , 2021
Поліція Києва розслідує вбивство 27-річного киянина у Дніпровському районі столиці. Про це повідомляє Національна поліція. Сьогодні близько 7:00 на спецлінію 102 зателефонував житець Дніпровського району столиці і повідомив, що на вулиці Новаторів виявив тіло чоловіка без ознак життя. Судово-медичний експерт виявив на тілі близько 18 ножових поранень та численні забої. […]
поліція

Можливо ви пропустили?