Лікарі оприлюднили перші результати аналізів Порошенка

Лікарі повідомили перші результати аналізу крові президента України Петра Порошенка.

Про це заявив в прямому ефірі головний лікар Київської міської наркологічної клінічної лікарні “Соціотерапія” Ярий В.В., передає ІНФОРМАТОР.

“Ми відбрали кров, сечу та волосся. Дослідження проводилося чотирма установами нашого міста. З дозволу людини, яка проходила це обстеження, ми використовували швидкі тести – жодних наркотичних чи алкогольних речовин не виявлено”, – сказав він.

“Впродовж кількох годин ми зможемо зробити більш детальне дослідження. Ще більш тривалогу терміну вимагає дослідження волосся. Ми будемо докладати всіх зусиль, щоб зробити це якнайшвидше”, – додав він.

Нагадаємо, Порошенко вже здав усі аналізи на стадіоні НСК “Олімпійський”. Зеленський здав аналізи у приватній клініці свого друга.

Next Post

У Київській області сталася пожежа на складі Нової пошти

Нд Кві 7 , 2019
Ввечері в суботу, 6 квітня, в селищі міського типу Калинівка Васильківського району Київської області сталася пожежа на складському приміщенні Нової пошти. Про це повідомила прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій. До гасіння пожежі на площі 450 кв. м. залучили 17 чоловік особового складу та п’ять одиниць техніки. Пожежа була ліквідована за дві […]
Пожар-Киев

Можливо ви пропустили?