Біля Вищого антикорупційного суду активісти вимагають справедливого покарання Татарову

Татаров

28 грудня до будівлі Вищого антикорупційного суду прийшли активісти, щоб домогтись справедливого покарання корупціонеру Олегу Татарову.

18 грудня НАБУ вручило підозру в корупційному злочині заступнику голови Офісу президента Олегу Татарову. Детективи підозрюють Татарова у причетності до розкрадання 81 мільйону гривень на квартирах для Національної гвардії.

24 грудня Вищий антикорупційний суд мав обрати Татарову запобіжний захід, однак в ніч з 23 на 24 грудня Генпрокуратура Венедіктової передала справу Татарова від НАБУ до СБУ, керівник якого — давній друг Зеленського Баканов. НАБУ заявило про безпрецедентне втручання ГПУ у свою роботу.

Детективи НАБУ були готові вручити Татарову підозру ще 1 грудня.
Генпрокурорка Венедіктова, дізнавшись про це, терміново змінила групу прокурорів у справі, перешкодивши врученню підозри. У відповідь на це 3 грудня НАБУ внесло провадження щодо втручання Венедіктової в роботу правоохоронних органів.
Такі дії генпрокурорки Венедіктової, її заступника Олексія Симоненка свідчать про регулярні спроби “відмазати” Татарова від відповідальності за розкрадання 81 мільйона гривень на квартирах для нацгвардійців.

Самого обвинуваченого ввели до будівлі суду через чорний хід.

А саме засідання перенесли на 30 грудня.

 

Next Post

У тілі 10 куль: поблизу Києва невідомі познущалися з бездомного собаки

Пн Гру 28 , 2020
У селі Зазим’я Броварського району невідомі скалічили безпритульного пса: у тварину випустили 10 куль. Про інцидент повідомили рятувальники Kyiv Animal Rescue Group на сторінці у Facebook. Про пораненого пса рятувальникам повідомили селяни. За їх словами, собаку хтось скалічив ще 22 грудня. Але останні чотири дні він не може звестися на лапи. Люди навіть […]

Можливо ви пропустили?