Недалеко від Києва відкриють новий аеропорт

Восени недалеко від Києва обіцяють відкрити ще один міжнародний аеропорт.

У регіональному аеропорту “Біла Церква” восени 2019 року планують відкрити міжнародний пункт пропуску, який збільшить навантаження на аеропорт в плані рейсів з інших країн і автоматично зробить його міжнародним. Про це повідомляє прес-служба міністерства інфраструктури України.

За словами міністра інфраструктури Володимира Омеляна, розвиток регіонального аеропорту “Біла Церква” і створення на його базі мультимодального вантажного комплексу стане пріоритетним проектом. “У 2018 році здійснено 73 авіаційні операції, що є рекордом роботи підприємства за останні 18 років. У перспективі після відкриття міжнародного пункту пропуску на аеродромі” Біла Церква “очікується поступове зростання кількості авіаційних операцій до 300 на рік”, – зазначив Омелян.

Міністр також зазначив, що перед відкриттям аеропорт відремонтують і “додадуть йому інвестиційну привабливість”. “Це дасть можливість виконувати з аеропорту” Біла Церква “прямі рейси з / в інші країни, що значно збільшить кількість повітряних суден, які потребують ремонту або технічного обслуговування. Відкриття міжнародного пункту пропуску заплановано орієнтовно на осінь 2019 року”, – підсумував він.

Next Post

Кінотеатр "Київ" передадуть в оренду на 10 років

Пн Лют 18 , 2019
КМДА має намір передати будівлю кінотеатру “Київ” в оренду на 10 років, звернення про намір орендувати приміщення вже надійшли від 5 юросіб. Про це повідомили в прес-службі Київміськадміністрації. Вартість будівлі кінотеатру визначена на рівні 170 775 900 грн, без ПДВ, стартова орендна плата відповідно складе 569 253 грн, без ПДВ. […]

Можливо ви пропустили?