На Київщині викрито організовану озброєну банду, яка займалась розбійними нападами та катувала людей

Злочинці

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури затримано п’ятьох членів озброєної банди за бандитизм, розбій та незаконне заволодіння транспортними засобами у поєднанні з насильством (ст.257, ч.4 ст.187, ч.3 ст.289 КК України).

За даними слідства, четверо мешканців м.Ірпінь та раніше судимий уродженець Херсонщини створили організовану групу — банду та 30 листопада цього року скоїли розбійний напад на родину колишнього бізнесмена у Київській області.

Озброєні нападники вдерлися до приватного будинку та почали знущатися над нещасними. Нелюди випалювали жінці та дочці господаря оселі очі горілкою, заклеювали їх скотчем, а самого голову родини  та його 20-річного сина катували розпеченою праскою, різали ножем пальці та вуха. Кривава розправа тривала близько години та скінчилась лише після того, як бандити отримали усі наявні гроші і ювелірні вироби. Вгамувавшись, злочинці заволоділи двома автомобілями господарів оселі та зникли з місця скоєння злочину.

Злочинці

Наразі перевіряється причетність цих осіб до аналогічних кримінальних правопорушень. Вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру та обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим управлінням Головного управління Нацполіції в Київській області, оперативний супровід — Управлінням карного розшуку ГУНП області.

Раніше ми повідомляли, що у психоневрологічному диспансері у Києві сталась пожежа. 

Next Post

Головну ялинку України засвітять в Києві о 19:00 19 грудня онлайн

Пт Гру 18 , 2020
У День Святого Миколая о 19:00 на Софійській площі запалять головну новорічну ялинку країни. Процес транслюватимуть телеканал «Київ» і їх Youtube канал, Youtube канал КМДА. Нагадаємо, що на новорічні свята не будуть працювати фудкорти. Але буде новорічний маршрут з фотозоні, протяжністю 8 км і з 7 локаціями: Софійська площа, Арка […]
Новий рік

Можливо ви пропустили?