Рятувальники не змогли потрапити на пожежу через запаркований двір

пожежа

На вулиці Сергія Данченка у Подільському районі Києва пожежна машина не змогла проїхати до будинку, де сталася пожежа. На заваді рятувальникам стали автівки місцевих мешканців та антипаркувальні стовпчики.

Серйозне загоряння вдалося ліквідувати зусиллями сусідів.

Повідомлення про пожежу в будинку № 28-А на вул. Сергія Данченка (Мостицький масив) оприлюднили 23 січня в групі ЖК “Новомостицько-Замковецький” у Facebook.

Пожежна машина не змогла проїхати до будинку. Можливо, причиною тому стали припарковані авто, а може, антипаркувальні стовпчики. Факт у тому, що проїзди вузькі, й багато поворотів, в яких пожежному автомобілю не протиснутися так, щоб нікого не зачепити“, – зазначив автор допису.

Іноземці, які мешкають у квартирі, в цей час спали, а коли прокинулися були шоковані тим, що відбувається, але розбудили всіх сусідів. Дим був дуже їдкий і токсичний, я не зміг зайти в приміщення. Іноземці падали непритомні, виходячи з приміщення. Одного забрала швидка. Ще одному було погано, але він відмовився від допомоги. Я після хвилини, проведеної поряд з квартирою, відчуваю себе, як після наркотиків“, – прокоментував один з місцевих жителів.

Загоряння ліквідували сусіди за допомогою автомобільних вогнегасників.

Коментарів пресслужби ГУ ДСНС Києва щодо цього інциденту поки що не надходило.

Next Post

У Києві затримали іноземця, який силою вибивав зі підприємця мільйон доларів “боргу”

Пн Січ 24 , 2022
Столичні правоохоронці затримали іноземця за вимагання у підприємця мільйона доларів США. Зловмисник діяв не сам, наразі правоохоронці розшукують інших членів банди. До потерпілого застосовували фізичне та психологічне насильство. Про це 24 січня повідомила пресслужба Національної поліції Києва. Правоохоронці задокументували факт вимагання від підприємця вигаданого боргу, “поєднаного із заподіянням тяжких тілесних […]
борг

Можливо ви пропустили?