На столичній Троєщині поліція затримала сотню нелегальних мігрантів

Поліція опублікувала деталі, фото і відеозвіт рейду по виявленню нелегальних мігрантів в Києві на продовольчому ринку “Троєщина” в Деснянському районі.

В ході оперативно-профілактичних заходів щодо виявлення нелегальних мігрантів співробітники управління столичної поліції по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, та центрального міжрегіонального управління Державної міграційної служби України в Києві та Київській області виявили 119 порушників міграційного законодавства України.

 

“В цілому під час відпрацювання було виявлено 119 іноземців з Азербайджану, Грузії, Узбекистану і Таджикистану. Складено 59 адміністративних протоколів за частиною 1 статті 203 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Це порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію Україна “, – розповіла начальник сектора управління поліції Києва по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Тетяна Зіневич.

За результатами проведення перевірок було прийнято рішення про примусове повернення в країни походження 50 іноземців. 36 особам скорочено термін перебування на території України. А 10 чоловік розмістили в пунктах тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства.

Next Post

У Києві на проспекті Миру чоловік через собаку обстріляв відвідувачів кафе

Сб Сер 3 , 2019
Вночі 3 серпня в одному із закладів Дніпровського району Києва чоловік обстріляв компанію відпочиваючих. Перебуваючи в нетверезому стані, він відкрив вогонь по двох жінках і чоловікові. Інцидент стався за адресою проспект Миру, 13 близько опівночі, повідомляє столичне видання За даними поліції, на чоловіка, почав гавкати собака. Це і послужило приводом […]
Полиция-Киев

Можливо ви пропустили?