У Києві маршрутка збила на смерть жінку

ДТП

Правоохоронці встановлюють обставини смертельної ДТП на Позняках

Сьогодні, 16 квітня, на вулиці Вишняківській у Дарницькому районі Києва сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої загинула жінка.

На місце події направлено слідчо-оперативну групу з розслідування ДТП столичної поліції, патрульних поліцейських та карету швидкої допомоги, повідомляє пресслужба поліції Києва.

Попередньо встановлено, що 60-річний водій маршрутного таксі не впорався з керуванням та наїхав на жінку, яка стояла біля пішохідного переходу. Жінка в результаті отриманих травм померла на місці.

Наразі поліцейські проводять першочергові слідчі дії для встановлення причин та обставин смертельної автопригоди. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження.

Next Post

Київ просить церкви перейти в онлайн на час Великодніх свят

Пт Кві 16 , 2021
Міська влада столиці просить релігійні громади забезпечити відеотрансляцію богослужінь та призупинити проведення масових зібрань на час свят. Про це повідомляє пресс-служба КМДА з посиланням на заступника голови Валентина Мондриївського  “Враховуючи наближення свят, міська влада звернулася до релігійних організацій усіх конфесій з проханням призупинити проведення масових богослужінь та як альтернативу забезпечити […]
освячення пасок

Можливо ви пропустили?