Мін’юст просить суд заборонити «Партію Шарія»

Міністерство юстиції просить Окружний адміністративний суд Києва заборонити діяльність «Партії Шарія». ОАСК відкрив провадження за цим позовом.

Про це повідомляє пресслужба ОАСК.

«Позивач просить суд витребувати у Служби безпеки України висновки експертів, які зазначені в листі Мін’юсту від 4 березня 2021 щодо протиправної діяльності політичної партії, і заборонити діяльність «Партії Шарія», – повідомили в суді.

Дана справа буде розглянута у ОАСК за правилами спрощеного позовного провадження із викликом сторін. Судове засідання призначено на 6 квітня.

Зазначимо, СБУ оголосила підозру блогеру Анатолію Шарію 16 лютого. За їхніми даними, він здійснював протиправну діяльність на шкоду національній безпеці України в інформаційній сфері. Він діяв на замовлення іноземних структур.

Next Post

На авіабазі у Василькові автомобіль зіткнувся з літаком: постраждав водій

Чт Бер 11 , 2021
На території авіабази Повітряних сил Збройних сил України у Василькові Київської області сталося зіткнення автомобіля та літака, одна людина постраждала. Про це повідомили у повітряному командуванні Центр. Надзвичайна подія сталася ввечері 10 березня під час буксирування літака на авіаційну стоянку 40-ї бригади тактичної авіації. За даними військових, в умовах недостатньої видимості у темну пору доби автомобіль зіткнувся з літаком, внаслідок […]
авіабаза

Можливо ви пропустили?