Нардепа Дубінського виключили з партії «Слуга народу»

Дубинский

Голова партії Слуга народу Олександр Корнієнко заявив, що з нардепом Олександром Дубінським, якого виключили з партії, неодноразово велися профілактичні бесіди, однак вони не дали жодного результату.

«Обсяги розмов, які були у Дубінського з [головою фракції Давидом] Арахамією, зі мою, з президентом України на фракції, із них можна створити гостросюжетний фільм десь години на дві, може серіал. Неодноразово ці розмови були, вони призвели до того, до чого призвели», — сказав він на брифінгу.

В розпорядженні голови партії Олександра Корнієнка повідомляється по виключення скандального нардепа.

Наголошується, що Дубинський 14 березня за власною ініціативою провів “якийсь захід”, де прийняли рішення про переобрання голови та членів політичної ради Київської обласної організації.

“Однак розгляд питання про обрання голови структурного утворення партії “Слуги народу” неможливий без попереднього затвердження головою партії та погодження головами політради та національної ради громад… Такими своїми діями Олександр Дубинський грубо порушив вимоги статуту”, – повідомили в партії.

Також у “СН” додали, що дії Дубинського дискредитують партію “Слуга народу”. Він може оскаржити рішення на наступному з’їзді партії.

“Якщо людина не член партії, на неї не поширюється партійний статус. Треба якимось правилами партійними служити. Він хотів приймати якісь рішення неузгоджені. Ми йому відкрили шлях. Зелений колір не тяжіє над паном Дубинський”, – пояснив рішення партії Корнієнко на брифінгу.

Він додав, що Дубинський залишається заступником голови фінансового комітету Верховної ради.

Next Post

Ляшко захворів коронавірусом, незважаючи на першу дозу вакцини AstraZeneca

Пн Бер 15 , 2021
Заступник міністра охорони здоров’я – головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко захворів на  коронавірус, незважаючи на те, що раніше йому була введена перша доза вакцини від коронавируса Oxford / AstraZeneca (CoviShield) від компанії-виробника Serum Institute (Індія). Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. “Отримав позитивний ПЛР […]
Ляшко

Можливо ви пропустили?