На Київщині затримано банду “Сенсея”, що вчинила майже 20 тяжких та особливо тяжких злочинів

МВС

У Київській області правоохоронці затримали злочинну групу з десяти осіб, яку очолював президент Федерації сприяння розвитку спорту та рукопашного бою в Україні. Підтверджено причетність учасників банди до майже двох десятків тяжких й особливо тяжких злочинів, повідомили в Міністерстві внутрішніх справ.

“20 розбійних нападів, 10 озброєних фігурантів, автомати й вибухівка: Поліція Київської області затримала особливо небезпечну розбійну банду “Сенсея”. Правоохоронці викрили унікальну за рівнем підготовки, майстерністю конспірації та характером скоєння злочинів організовану злочинну групу, яка діяла з 2017 року. На рахунку розбійників кривавий напад на юриста в столиці, розбій у маєтку судді апеляційного суду та напад мера одного із міст”, – ідеться в повідомленні на сторінці міністерства у Facebook у вівторок уранці.

За інформацією правоохоронців, до складу злочинної групи входили десять фігурантів. “Наразі підтверджена причетність зловмисників до вчинення щонайменше двох десятків тяжких та особливо тяжких злочинів”, – зазначили в МВС.

У відомстві наголосили, що очолював банду 42-річний житель Чернігівщини з позивним “Сенсей” – президент Федерації сприяння розвитку спорту та рукопашного бою в Україні.

Джерело

Next Post

ТОП-5 вакансій для віддаленої роботи

Вт Лип 27 , 2021
Дистанційна робота набула популярності, особливо після жорстких карантинних обмежень. Сьогодні працювати віддалено прагнуть представники різних спеціальностей. Які вакансії є найбільш затребуваними та які пропозиції найчастіше можна зустріти на сервісі OLX Робота? Пропозиції дистанційної роботи Якщо вам потрібна віддалена робота, ви завжди можете розраховувати на такі вакансії:   оператор продажів; менеджер […]
віддалена робота

Можливо ви пропустили?