Промислові підприємства труять воду в Дніпрі

В столиці, на території Русанівських садів, в Дніпро з труби кілька разів на день зливають брудну суміш.
У столиці невідомі отруюють Дніпро, зливаючи тонни брудної суміші синього кольору із запахом хлору. Про це повідомили кияни в співтоваристві «Громадська варта Дніпровського району» в Facebook. Очевидці стверджують, що ця суміш потрапляє на пляжі Гідропарку, Лівого берега, «Зону здоров’я» на Микільській Слобідці.
У КП «Плесо» заявили, що в Русанівських садах знаходиться випуск каналізаційного колектора дощової каналізації, він знаходиться у відомстві «Київавтодору». Отже, ця організація повинна проводити аналізи води. Чиновники Дніпровської райдержадміністрації також порекомендували звернутися в «Київавтодор». Але поки активісти намагаються знайти винних, стоки продовжують отруювати воду в Дніпрі.
Місцеві мешканці повідомляють, що піну несе по річці Десенка. Вона має різкий, неприємний аміачний запах.
Джерело: domik.ua

Next Post

Будинок-привид у Бехтерівському провулку

Пн Кві 8 , 2019
Між багатоверхівок на Бехтерівському провулку, недалеко від Покровського монастиря, прямо на дитячому майданчику можна знайти дещо дійсно незвичне. Це стіна старовинного будинку. Лише стіна, трохи архітектурних прикрас і все. Яким же був цей будинок-привид? Давайте почнемо з історії самої вулиці. Провулок виник ще в середині XIX сторіччя. Спершу він називався «Діонісівській». А все […]

Можливо ви пропустили?