У Києві в ніч на 14 січня зміниться рух нічного тролейбуса

У Києві в ніч на 14 січня на вул.Маршала Гречка зміниться рух нічного тролейбуса №92Н, повідомляє прес-служба Київської міськдержадміністрації з посиланням на КП “Київпастранс”.

“14 січня з 2:00 до 5:00 у зв’язку з ремонтними роботами на контактній мережі тролейбуса на вул.Маршала Гречка зміниться рух нічного тролейбусного маршруту № 92Н”, – йдеться в повідомленні.

Як наголошується, рух, починаючи з проспекту Свободи, буде організовано за маршрутом вул.Наталі Ужвій – вул.Мостицька – вул.Кирилівська – вул.Овруцька – вул.Січових Стрільців – вул.В.Чорновола – вул.І.Огієнка – просп. Повітрофлотський – міжнародний аеропорт “Київ” (Жуляни).

Next Post

В Броварах презентували виставку до 110-річчя з дня народження української майстрині Марії Примаченко

Нд Січ 13 , 2019
12 січня 2019 року – 110 років від дня народження української майстрині народного  декоративного розпису Марії Примаченко. В Броварській міській бібліотеці до дня народження Марії Овксентіївни відбулася презентація книжкової виставки “Перлина народного мистецтва”. Народилася Марія 1909 рокуна Київщині в селі Болотня, нині Іванківського району, де і померла у 1997. Ще за життя отримала […]

Можливо ви пропустили?