У Києві чоловік погрожував підірвати багатоповерхівку

вибух

У Подільському районі Києва 19 вересня, житель багатоповерхового будинку, розташованого на вулиці Новомостицькій погрожував влаштувати вибух газу. Чоловіка затримали та відправили до спеціалізованого медзакладу.

Повідомлення про неадекватну поведінку киянина в поліцію надійшло від його сусідів.

“Мешканка будинку почула, як 33-річний чоловік бігав в своїй квартирі і голосно кричав, що відкриє газ і влаштує вибух. Жінка відразу ж подзвонила в поліцію і на місце події виїхали всі спеціальні служби. Було прийнято рішення відключити подачу газу в будинок, що й зробили комунальники”, – розповідають в Обохреватель.

Він додав, чоловік поводився неадекватно і відмовлявся спілкуватися з правоохоронцями або впустити їх в квартиру. Для того, щоб потрапити в житло на місце події привезли родичку зловмисника.

Наразі чоловік затриманий та переданий медикам для з’ясування його психічного стану.

Next Post

МОЗ назвало попередню причину смерті студента на Київщині після вакцинації

Вт Вер 21 , 2021
Міністерство охорони здоров’я назвало попередню причину смерті 19-річного студента після імунізації від Covid-19. Хлопець помер увечері 13 вересня у місті Буча Київської області. За даними МОЗ, попередня причина смерті – серцево-легенева недостатність, набряк легень, гостра коронарна недостатність. Остаточна причина смерті 19-річного студента стане відома близько за місяць. Наразі є підстави для подальших досліджень. […]
Смерть

Можливо ви пропустили?