Як зараз виглядає знищений Ан-225 “Мрія”

Під час свого візиту до Києва 3 квітня президент Фінляндії Александр Стубб відвідав розбитий окупантами аеропорт “Антонов” у Гостомелі, де стоїть знищений росіянами надважкий літак Ан-225 “Мрія”.

Про це повідомляють у МВС.

Т.в.о начальника Північного Київського територіального управління полковник Артем Ілюхін разом з бійцями бригади “Рубіж” “Гвардії Наступу” показали міжнародній делегації місця найзапекліших боїв за летовище та рештки транспортного літака.

Гвардійці розповіли поважним гостям про перші години повномасштабного вторгнення росіян та оборону “Антонова”.

Гостомель – місце, де розпочалася героїчна боротьба України за Свободу та Незалежність. Це символ мужності, рішучості та стійкості. Для мене було честю зустрітися з деякими з ветеранів Гостомельської битви та почути про їхній досвід. Слава Україні!“, – написав Олександр Стубб.

Ан225-Мрія Ан225-Мрія

А ось так Мрія виглядала через декілька днів після звільнення Гостомеля:

Ан-225 “Мрія”

Ан-225 “Мрія”

Next Post

Проіснував лише 10 років: як виглядав старий цирк у центрі Києва

Пт Кві 5 , 2024
По завершенню Другої світової війни Київ мав великі руйнування. Зокрема це стосувалося і центральних вулиць столиці, де в той час знаходився цирк Крутікова. Він був розташований на місці вже колишнього кінотеатру “Україна”, на вулиці Городецького, та проіснував лише десяток років. “Апостроф” з посиланням на “Київ від минулого до майбутнього” розкаже історію цирку, […]
Цирк Київ

Можливо ви пропустили?