Поліцейське керівництво на Київщині підозрюють у привласненні 6 мільйонів

Генпрокуратура розслідує привласнення 6 мільйонів гривень керівництвом управління фінзабезпечення й бухобліку Головного управління Нацполіції в Київській області.

Про це повідомляє сайт ГПУ.

Відзначається, що 14 червня слідчі відомства провели обшуки за місцями роботи та проживання керівного складу Управління фінзабезпечення та бух обліку.

Слідчі встановили, що додаткові службовці поліції у Київській області у 2012-2016 роках привласнювали державні кошти, які призначалися для виплати зарплати та грошового забезпечення особовому складу поліції.

Зловмисники перераховували гроші на банківські рахунки, оформленні на підставних осіб, у тому числі на “мертві душі”.

“На теперішній час виявлено, що службові особи правоохоронного органу незаконно заволоділи державними коштами у сумі більше шести мільйонів гривень”, – відзначили у ГПУ.

Досудове розслідування триває.

Відзначається, що за скоєне особам, причетним до вчинення злочину, загрожує до 12 років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Next Post

Поштову площу планують перетворити на туристичний хаб і розвивати дніпровські острови (ФОТО)

Чт Чер 15 , 2017
Київська влада має намір розвивати розважальну інфраструктуру та інфраструктуру для активного відпочинку на Трухановому острові, у Гідропарку та інших прибережних територіях Києва. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час презентації відповідної концепції, повідомляє прес-служба політика. “Ці зони відпочинку треба розвивати. Бо розвинені прибережні території – це і комфортний […]
Киевская канатная дорога

Можливо ви пропустили?