МОЗ відкриє лікарню «Феофанія» для всіх українців

Феофанія

Міністерство охорони здоров’я зробить лікарню «Феофанія» доступною для всіх українців. Таким чином у відомстві хочуть виконати указ президента за 2020 рік.

Про це розповів Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко.

За словами міністра, вже з січня наступного року в «Феофанію» госпіталізуватимуть звичайних пацієнтів.

«Цим ми виконаємо указ президента від 2020 року. З січня наступного року «Феофанія» зайде на пріоритетні пакети програми медичних гарантій. Туди також госпіталізуватимуть простих людей — швидка допомога, пацієнтів з інфарктами, інсультами тощо».

На даний момент “Феофанія” — медичний заклад, підпорядкований Державному управлінню справами, уповноважений на оперативне, стаціонарне, лікувально-консультативне лікарське обслуговування відповідальних державних службовців України, працівників дипломатичного корпусу понад 130 іноземних держав та відповідальних міжнародних організацій, осіб, які мають особливі заслуги. в умовах мирного, надзвичайного та військового стану.

 

Next Post

У КМДА назвали кількість підроблених сертифікатів вакцинації у Києві

Пн Лис 8 , 2021
В Україні, зокрема в Києві немає кампанії, яка б пояснювала переваги вакцинації. Багато людей бояться робити вакцину, тому купують підроблені COVID-паспорти. Як розповів начальник Головного управління Держспоживслужби Олег Рубан, у столиці кількість підроблених документів може досягати 10 відсотків. “Близько 10 відсотків таких документів – сумнівні. Загальна проблематика – антивакцинальна кампанія в цілому. Боротьба […]
COVID сертифікат

Можливо ви пропустили?