Суд над терористом Карімовим перенесли, бо він не знає української мови

Терористові, який днями захопив відділення банку в Києві і погрожував розправою, якщо його вимоги не будуть виконані, Київський суд не зміг обрати запобіжний захід. Про це повідомив співробітник суду.

Наголошується, що загарбник бізнес-центру “Леонардо”, розташованого в центрі столиці, Сухроб Карімов не розуміє державну мову.

У зв’язку з цим довелося перенести судове засідання, на якому загарбникові повинні були обрати запобіжний захід.

Оголошено технічну, якщо можна її так назвати, перерву в судовому засіданні.

До представників преси вийшов працівник прокуратури, який пояснив об’єктивні причини перенесення призначеного на сьогодні засідання.

За словами представника сторони обвинувачення, Сухроб Карімов звернувся до суду з вимогою, щоб усі процесуальні документи по його справі були надані йому російською мовою.

Джерело

Next Post

У регіональних поїздах київського напрямку продаватимуть 100% місць

Чт Сер 6 , 2020
З 7 серпня в регіональних поїздах з 800-ю нумерацією, що їздять до Києва та у зворотному напрямку, продаватимуться квитки на 100% місць. Про це повідомляє Укрзалізниця. Відновити повноцінний продаж квитків на регіональні поїзди вдалось завдяки погодженню цього рішення Київською міськдержадміністрацією, на підставі ухвалених рішень регіональних комісій з питань ТЕБ та НС, і […]
Укрзалізниця

Можливо ви пропустили?