Поліція оприлюднила особливі прикмети вбивці київського хірурга

В неділю, 2 лютого в Києві на вулиці Саксаганського у Шевченківському районі сталося резонансне вбивство пластичного хірурга Андрія Сотника. Правоохоронці оприлюднили особливі прикмети злочинця. 

За інформацією правоохоронців, злочинець чатував свою жертву біля його будинку. Коли лікар вийшов з поліетиленовим пакетом в руках, вбивця зробив кілька пострілів у Сотника, коли той впав, вихопив з рук пораненого пакет і втік. Смерть хірурга настала ще до приїзду бригади швидкої допомоги.

Правоохоронцям вдалося встановити особливі пркмети вбивці київського хірурга. Відомо, що це чоловік кавказької зовнішності. Він був одягнений у куртку, джинси і кепку чорного кольору. Також при собі зловмисник може носити пістолет.

Прикмети вбивці: близько 30-35 років, зріст 170-175 сантиметрів, середньої статури, на обличчі борода.

Джерело

Next Post

"50. Зелена хвиля": у Києві з'являться нові дорожні знаки (ФОТО)

Вт Лют 4 , 2020
З наступного понеділка на столичних вулицях почнуть з’являтися нові дорожні знаки. Про це повідомляє Центр організації дорожнього руху у Facebook. Так, повідомляється, що на магістральних вулицях, де світлофорні об’єкти працюють у режимі координованого управління, будуть встановлені таблички “Зелена хвиля” разом із дорожніми знаками 5.30 “Рекомендована швидкість”. У такий спосіб учасники дорожнього […]

Можливо ви пропустили?