На вулиці Тургенівській відновили знесення старовинного будинку Василя Маліна

Будинок Маліна

Будівля начебто не має охоронного статусу. Демонтаж почали ще 20 липня, але після розголосу в ЗМІ роботи на деякий час зупинили.

На вулиці Тургенєвській, 22 в Шевченківському районі Києва відновили демонтаж будинку Василя Маліна 1890 року будівництва. Про це повідомляє у своєму Facebook столичний активіст Дмитро Перов.

Судячи з опублікованих світлин, будинок вже частково розібрали.

Будинок вже починали розбирати кілька тижнів тому, в липні, але після розголосу демонтаж вдалося зупинити. Тоді робітники встигли зняти обшивку з покрівлі і втекли, щойно побачили знімальну групу телеканалу «Київ». В КМДА повідомляли, що будівля не має охоронного статусу.

За словами Перова, роботи ведуться з порушеннями: відсутні містобудівні умови і обмеження; відсутня належним чином оформлена картка на порушення благоустрою (не відповідність по призначенню); відсутнє погодження Мінкульту.

Також Перов повідомляє, що активісти з «Мапи Реновації» готують звернення до правоохоронних органів з приводу цієї ситуації.

Next Post

Смерть жінки після вакцини: лікарі з'ясували справжню причину

Нд Сер 15 , 2021
Київські медики закінчили розслідування смерті 50-річної пацієнтки, яка 10 серпня померла після першої дози щеплення вакциною Moderna. Фахівці стверджують, що жінка померла не через щеплення, а від коронавіруса. Лікарі кажуть, що жінка захворіла на коронавірус за кілька днів до щеплення, тому вакцина допомогти їй не встигла. Регіональний координатор по вакцинації […]
вакцина від коронавіруск

Можливо ви пропустили?