У метро Києва з’являться туалети: коли і на яких станціях

З 1 вересня в Україні вступають в силу нові будівельні норми, які зобов’язують при будівництві та реконструкції станцій метрополітену встановлювати там громадські туалети.

Вбиральні з’являться лише на нових станціях і на тих, які планують реконструювати. Про це Інформатор повідомляє з посиланням на прес-службу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

Для старих станцій метро нічого не зміниться. Громадські туалети планують облаштовувати в вестибюлях станцій метро, ​​тобто на вході і виході з них. Туалети повинні бути доступними для людей з інвалідністю.

У складних умовах при реконструкції станції можливо влаштовувати санвузли в суміщених підземних переходах поза шляхів евакуації або поруч зі станцією на вулиці. У таких випадках санвузли повинні мати окрему від метро систему побутової каналізації.

Next Post

Церква, що дала назву Лютеранській вулиці

Сб Сер 31 , 2019
Лютеранська вулиця знаходиться в центрі Києва. І таку назву вулиця отримала завдяки першій та єдиній в місті лютеранській кірсі. Коли ж лютерани з’явились в Києві, і який був їх вплив на це місто? В основному лютерани приїздили з Германії. І перші німецькі колоністи з’явились ще в середині 18 століття. Один […]

Можливо ви пропустили?