Віталій Кличко дав Останній дзвоник для випускників столичних шкіл

Мер Києва Віталій Кличко дав Останній дзвоник для випускників столичних шкіл. Зробив це мер в онлайн-режимі під час своєї прес-конференції.

«На жаль, карантин вніс корективи і в традиційний урочистий формат святкування Останнього дзвоника.  Але він сьогодні пролунає.  Аби підтримати цьогорічних випускників та їх вчителів, всіх столичних учнів, телеканал «Київ» організував свято онлайн.  І майже 18 тисяч випускників столичних шкіл можуть долучитися до цього формату», – сказав Кличко.

Участь в онлайн-церемонії Останнього дзвоника взяли тисячі учнів та вчителів столичних шкіл, які  долучилися до телетрансляції та трансляцій в соціальних мережах.

Мер Києва привітав всіх випускників, їх педагогів та батьків із закінченням школи та дав Останній дзвоник.

«Дорогі випускники, ви виходите в доросле життя в дуже непростий час. Але всі виклики можна подолати, коли є мета і є мрія! Бажаю вам успіхів, вдалих ЗНО і втілення планів, які ви собі намріяли!», – сказав Віталій Кличко.

Джерело

 

Next Post

Мітингувальники запалили фаєри і перекрили Хрещатик: у центрі Києва утворився затор

Пт Тра 29 , 2020
Інвестори, що вклали гроші в квартири від банку “Аркада”, вийшли на вулицю з метою привернення уваги чиновників та президента України до дій забудовника. На столичному Хрещатику відбувається мітинг інвесторів банку “Аркада” за відновлення будівництва житлових комплексів, учасники акції перекрили центральну вулицю Києва. Інвестори, що вклали гроші в квартири від банку […]
мітинг вкладників банку Аркада

Можливо ви пропустили?