Мітингувальники запалили фаєри і перекрили Хрещатик: у центрі Києва утворився затор

Інвестори, що вклали гроші в квартири від банку “Аркада”, вийшли на вулицю з метою привернення уваги чиновників та президента України до дій забудовника.

На столичному Хрещатику відбувається мітинг інвесторів банку “Аркада” за відновлення будівництва житлових комплексів, учасники акції перекрили центральну вулицю Києва.

Інвестори, що вклали гроші в квартири від банку “Аркада”, вийшли на вулицю з метою привернення уваги чиновників та президента України до дій забудовника, який поступово у 2018-2019 роках призупинив будівництво проінвестованих будинків.

мітинг вкладників банку Аркада
Фото: Уніан

Основою безстрокової акції є масовий мітинг 29 травня та два наметових містечка, що будуть встановлені під банком “Аркада” та під КМДА і, за словами організаторів, будуть там знаходитись, доки не буде відновлено будівництво.

Під час мітингу до мітингарів вийшов представник банку і запевнив, що також зацікавлений у вирішенні цього питання на користь вкладників, однак їм доведеться ще чекати. Після того колона вирушила до Офісу президента – люди передали листа главі держави та до НАБУ.

мітинг вкладників банку Аркада
Фото: Уніан

Далі мітингувальники пішли до КМДА, де мали намір поставити намети й перекрити Хрещатик. Піший мітинг супроводжувала автоколона родин постраждалих вкладників.

Джерело

Next Post

«Укрзалізниця» відкрила продаж квитків на деякі поїзди західного напрямку

Сб Тра 30 , 2020
Міністерства інфраструктури України повідомило, що рух поїздів на заході України буде відновлено з 4 червня. Укрзалізниця вже відкрила продаж квитків. «Швидкісні потяги готові розпочати рух, відновлення пасажирських залізничних перевезень розпочнеться з 1 червня, з 4 червня розпочнеться рух у західному регіоні», – заявив перший заступник Міністра інфраструктури Дмитро Абрамович за […]
південно західна залізниця

Можливо ви пропустили?