Кияни хочуть демонтувати пам’ятник Ватутіну: з’явилася петиція

Житель столиці створив ініціативу про демонтаж пам’ятника Миколі Ватутіну в Києві. Зараз, на сайті КМДА, бажаючі можуть приєднається до петиції.

На думку творця петиції, Вадима Позднякова, в центрі столиці знаходиться пам’ятник україноненависнику і окупанта. Поздняков наводить різні аргументи своєї позиції, спираючись на історичні факти. Також автор петиції додав, що різні громадські організації неодноразово виступали проти пам’ятника Ватутіну в Маріїнському парку.

До слова, Поздняков зазначив, що під пам’ятником, можливо, знаходиться і могила самого Миколи Ватутіна. Тому, Вадим Поздняков запропонував провести цивілізований демонтаж. У разі якщо під пам’ятником дійсно знаходиться могила Ватутіна, її повинні перенести на одне з київських кладовищ.

Джерело

Next Post

У Києві озеро заливають мазутом (відео)

Пн Лют 17 , 2020
У Києві знову заливають мазутом озеро Лугове, яке входить у водну систему річки Почайна. Про це повідомляється у пабліку житлового масиву Оболонь у Facebook. Про екологічну катастрофу на озері жителі пишуть вже не вперше. Так, про НП повідомляли на початку лютого. За даними жителів мікрорайону, зливостоки озера забиті нафтопродуктами, від […]

Можливо ви пропустили?