За фактом нападу на журналіста в центрі Києва повідомлено про підозру двом молодим людям

Напад на журналіста

Правоохоронці встановили особи двох молодих людей, підозрюваних в нападі і побитті журналіста в центрі столиці. Їм повідомлено про підозру у нанесенні тілесних ушкоджень журналісту у зв’язку із здійсненням ним професійної діяльності.

Про це стало відомо з повідомлення прес-служби Київської міської прокуратури.

“Згідно з матеріалами слідства 14 серпня 2021 під час мітингу на вулиці Грушевського група молодих під надуманим приводом початку словесний конфлікт з фотокореспондентом інтернет-видання “Букви”, використовуючи при цьому нецензурну лексику. В ході конфлікту молоді раптово почали наносити журналісту удари руками і ногами в різні частини тіла, після чого зникли “, – сказано в повідомленні.

Відзначається, що підозрювані – львів’яни 17 і 19 років. Попередньо встановлено, що кожен з них завдав потерпілому від семи до десяти ударів в голову, тулуб і по ногах.

Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу. Досудове розслідування триває. Встановлюються інші учасники події.

Дії підозрюваних кваліфіковані за ч. 1 ст. 28 ч. 2 ст. 345-1 КК України. Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Джерело

Next Post

Кличко розповів про відкриття сходів у історичному центрі Києва

Пн Сер 16 , 2021
За декілька тижнів у Києві будуть готові сходи з Вознесенського узвозу до Пейзажної алеї. Про це розповів міський голова Києва Віталій Кличко у відео на своїй Facebook-сторінці. Ролик Кличко записав поруч із вже готовими сходами з Вознесенського узвозу до Старокиївської гори. «Це улюблене місце віпочинку киян, сходи стали арт-об’єктом, дуже […]
Сходи

Можливо ви пропустили?