В мережі опублікували зворушливе відео зустрічі Сенцова з матір’ю в Києві

У мережі з’явилося відео зворушливої зустрічі Олега Сенцова з матір’ю.

Ця подія відбулася в Києві.
Мати звільненого з російського полону українського режисера Олега Сенцова Людмила покинула окупований Крим. Вона приїхала в Київ, щоб зустріти сина.

Разом з Людмилою в Київ приїхав син режисера Владислав. На питання ЗМІ з приводу того, що вона скаже синові, коли зустріне його, жінка заявила: «Скажу: спасибі, синок, що все витерпів, що я тебе можу бачити, і ти у мене живий. Все, мені нічого більшого не потрібно ».

Син Олега Сенцова сказав про те, що перший раз за п’ять років побачив батька в Україні. «Я тата впізнав і все, вчора, з моєю сестрою Аліною. Він потиснув руку Володимира Зеленського – президенту України », – додав він.

Next Post

У Києві відбувся мінтинг-реквієм в пам'ять про депортованих українців

Пн Вер 9 , 2019
Близько сотні людей прийшло сьогодні до Пам’ятника жертв Голодомору та політичних репресій на вулиці Інститутській у Києві для того, аби вшанувати жертв депортації українців у 1947-1951 роках.  Про це повідомив кореспондент ІНФОРМАТОРа з місця подій. Організувала захід громадська організація “Київське товариство “Холмщина”, яка об’єднує родини депортованих з цього краю українців. […]

Можливо ви пропустили?