Аеромедична служба врятувала ще одне життя

аеромедична

Напередодні, 7 вересня, із Фастова до Києва вертольотом транспортували 35-річну жінку на кінцевих термінах вагітності із розривом стравоходу.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров’я.

Вказано, що нині пацієнтка перебуває у Київській обласній клінічній лікарні, її стан стабільний, проте потребує постійного спостереження спеціалістів.

«Нагадаємо, що у межах проекту з аеромедичної евакуації пріоритет у допомозі надають хворим із гострою затримкою кровообігу, розладами серцево-судинної системи та порушеннями мозкового кровообігу, а також важкими травматичними ушкодженнями» — додали в МОЗ.

Експериментальний проект з аероевакуації передбачає перевезення складних пацієнтів з 14 обласних центрів. До нього будуть залучені сили Національної поліції України та ДСНС.

Next Post

У Фастові хлопець пішов з дому через двійки

Ср Вер 8 , 2021
Дитина у школі отримала погану оцінку, а тому по дорозі додому залишила портфель і пішла у невідомому напрямку. Про це повідомили у поліції Київщини. Інцидент трапився сьогодні у  Фастові.  Повідомлення про зникнення дитини надійшло 7 вересня близько 18 години до поліції від матері. Правоохоронці знайшли хлопця по вулиці Соборній у місті Фастові […]
Дитина

Можливо ви пропустили?