Київ днями перейде до «червоної» зони – Кличко

 

карантин

Київ найближчими днями переходить до «червоної» зони карантину. Рішення затвердить комісія з надзвичайних ситуацій міста вже завтра.

Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час відкриття засідання Київради у четвер, 21 жовтня, передає пресслужба КМДА.

«Ситуація з розповсюдженням коронавірусу в столиці стрімко погіршується. За минулу добу в Києві – майже 1200 нових хворих та 39 летальних випадків. Вік, тих, хто помер, – від 29 років. Останніми днями до лікарень столиці госпіталізують по пів тисячі хворих. І більшість із них – у важкому стані. Пацієнти, які потребують кисневої підтримки або штучної вентиляції легень. Ліжка в столичних лікарнях заповнюються. Уже понад 50% ліжок, які підготувало місто для лікування хворих на коронавірус, заповнені. А з киснем заповнені більш як 63%. Тому в п’ятницю відбудеться засідання Комісії, яка ухвалить рішення про запровадження додаткових обмежень і функціонування столиці в умовах «червоної» зони, в яку ми потрапимо днями», – сказав Кличко.

Як повідомляється, у п’ятницю, 22 жовтня, Комісія з надзвичайних ситуацій міста ухвалить рішення про запровадження додаткових обмежень і функціонування столиці в умовах «червоної» зони, у яку Київ потрапить днями.

Next Post

В реанімацію з COVID-19 потрапили 7 “вакцинованих” людей. Правда відкрилась згодом

Чт Жов 21 , 2021
Пару днів тому, в одній лікарні у реанімацію доставили одразу 7 людей з коронавірусом. Всі мали сертифікат з двома дозами вакцини, але як з’ясувалося, вони їх купили. Про це розповів у Facebook депутат Леонід Ємець, але назву лікарні та прізвища не назвав. За його словами, зав відділення, був дуже здивований важкістю симптомів […]
Коронавірус

Можливо ви пропустили?