На Київщині стартує навчання ліцеїстів мінній безпеці

На Київщині стартував проєкт, в рамках якого упродовж 2023/2024 навчального року охоплять заняттями з мінної безпеки 160 освітніх закладів.

Про це повідомили у Державній спеціальній службі транспорту Міноборони України.

Зазначається, що гуманітарний проєкт реалізує Київська військова адміністрація за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Програму під назвою “Зменшення ризиків травмувань та загибелі дітей від вибухонебезпечних предметів” організували на базі Вишнівського академічного ліцею №2.

Заняття з мінної безпеки проведе тренерський склад громадської організації “Ліга офіцерів”. Вони пройшли відповідний курс підготовки у Центрі протимінної діяльності Держслужби спецтранспорту.

Зокрема, у Департаменті освіти та науки наголосили на надзвичайній важливості навчання дітей правильним діям у випадку мінної небезпеки.

Мінна безпека Мінна безпека Мінна безпека Мінна безпека

Next Post

Експериментальний будинок-ромашка на Оболоні. Історичні фото Києва

Ср Жов 18 , 2023
На київській Оболоні привертають увагу нетипові для архітектури 80-х ХХ століття будинки-ромашки. Про будівництво одного з будинків розповів ресурс “Спрага: в Києві цікаво”. Незвична будівля на Оболонській площі, 2 споруджена за індивідуальним проектом та вирізняється серед типової житлової архітектури Оболоні. Будівля споруджена методом підняття перекриттів із застосуванням монолітного каркасу та залізобетонних панелей. […]
будинок-ромашка

Можливо ви пропустили?