Жахлива ДТП сталась вночі: 5 загиблих, близько 20 поранених

На автодорозі Київ – Харків – Довжанський сталася автопригода за участю 4 транспортних засобів: 5 осіб загинуло та 20 отримали травми

Сьогодні на початку 4-ї на 47 км автодороги М–03 сталося зіткнення чотирьох транспортних засобів: двох вантажівок, мікроавтобуса та легковика.
За попередніми даними водій DAF FT95 рухався в бік столиці, здійснив зіткнення з Mercedec-Benz 1320, після чого скоїв виїзд на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення ще із двома транспортними засобами, а саме Mercedes-Benz Sprinter та ВАЗ.

ДТП
Внаслідок автопригоди п’ятеро осіб загинули, двадцять отримали травми та були шпиталізовані до лікарні.
Наразі на місці працюють медики, рятувальники та слідчо-оперативна група поліції. Патрульні поліцейські забезпечують безпеку дорожнього руху на місці події.

Всі обставини автопригоди з’ясовують слідчі.
Просимо учасників дорожнього руху врахувати вищевказану інформацію, бути особливо обережними. За можливості утримуйтеся від поїздки за вищевказаним маршрутом.

Next Post

Абромавічус залишив пост глави "Укроборонпрому"

Пт Вер 11 , 2020
Глава ДК “Укроборонпром” Айварас Абромавічус написав заяву про звільнення. Про це в Facebook повідомив його заступник Мустафа Найєм. Він зазначив, що Абромавічус подав у відставку ще місяць тому. “Новий генеральний директор концерну повинен бути призначений президентом за поданням прем’єр-міністра, яке, згідно з повідомленнями журналістів, вже передано до Офісу президента”, – […]
Абромачивус

Можливо ви пропустили?