Хрещатик буде відкритий всі свята: схема проїзду

У зв’язку з проведенням новорічно-різдвяних заходів на Софійській площі та Володимирському проїзді буде обмежено рух транспорту. Змінить роботу і наземний громадський транспорт.

Так, рух транспорту буде обмежено вздовж Володимирського проїзду – від будинку № 23 на вулиці Софіївській до Михайлівської площі та на вул. Володимирській – від Рильського провулку до Володимирського проїзду.

У новорічну ніч з 20:00 31 січня до 3:00 1 січня, 1 січня з 14:00 до 21:00 та 7 січня з 12:00 до 15:00 буде заборонено рух всіх видів транспорту вздовж Володимирського проїзду від вул. Малої Житомирської до Михайлівської площі.

На час проведення заходів на Софійській площі рух вулицею Хрещатик буде відкритий і до кінця проведення святкових заходів перекриття не передбачається. Таким чином забезпечується альтернативний проїзд для наземного транспорту міста.

Водночас, у новорічну ніч з 31 грудня на 1 січня роботу столичного метрополітену та наземного пасажирського транспорту буде подовжено на 3 години. Про це повідомив директор Департаменту транспортної інфраструктури Сергій Симонов.

– Таким чином, останній заїзд наземного транспорту відбуватиметься о 4-5 годині ранку, тому можна говорити про майже цілодобовий режим роботи наземного пасажирського транспорту в новорічну ніч. Фунікулер також працюватиме цілодобово, – сказав Сергій Симонов.

Для зручності киян і гостей міста «Вечірній Київ» створив схему святкових перекриттів:

 

Джерело: Вечірній Київ

Next Post

Під Києвом фура влетіла в пасажирський автобус, є постраждалі (ФОТО)

Чт Гру 27 , 2018
27 грудня під Києвом на Новообухівській трасі сталося ДТП з постраждалими. Зіткнулися автобус ГАЛАЗ і фура DAF. Аварія трапилася близько 6:30. Про це повідомляє прес-служба поліції Київської області, передає столичне видання. Як повідомляється в повідомленні, обидва транспортні засоби рухалися в одному напрямку. Пасажирський автобус зупинився, щоб підібрати людину. У цей […]
ДТП-Киев

Можливо ви пропустили?